Back

Če želite izstopati pred konkurenco potrebujete več, kot le spletno stran. Osvojite stranke z modernim dizajnom in vrhunsko uporabniško izkušnjo.

© Copyright 2021. Design by Digitallab.si
Vprašali ste..

Pripravili smo odgovore na pogosta vprašanja.

Ali razmišljate o spletni strani? Želite utrditi svojo prisotnost tudi na svetovnem spletu?

Vsi, ki resno razmišljajo o svojem poslu, so prišli do točke, ko so si rekli "hej, čas je, da se predstavimo na spletu!". Seveda je!

Če danes svojega podjetja ne predstavljate prek svojega spletnega mesta, je to enako, kot če ne bi obstajali.

Veste, kaj želite, vendar je še vedno veliko vprašanj: kje začeti komu zaupati službo? koliko je vreden moj projekt? kdo bo pozneje vzdrževal mojo spletno stran?

Odgovore vemo, to je naša naloga 🙂
Verjetno boste začeli kot vsi ostali, povprašali boste prijatelje in znance, če kdo ve, kako to storiti, ali pozna nekoga, ki bi znal narediti spletno stran.
Je super poceni rešitev in odlična za vas, a žal le na začetku. Težave se pojavijo po sami izdelavi, ko se začnejo pojavljati vprašanja, zakaj nisem v Googlovem iskalniku, kako to spremeniti, ...
Nam se to sliši zelo znano, saj smo to slišali že neštetokrat.:
Izdelava spletne strani ni lahko delo in ga je treba zaupati agenciji, ki ima zavidljivo število referenc in dobrih priporočil. Na ta način si boste olajšali delo in pridobili partnerja, ki vam bo pomagal izboljšati vaše spletno poslovanje.
Odgovor na to vprašanje ni enostaven. Cene se od projekta do projekta razlikujejo. To je pogosto prvo vprašanje, ki nam ga postavi stranka, vendar je odgovor nanj mogoč šele po uvodnem razgovoru, potem ko nam jasno predstavite, kaj pričakujete od svojega spletnega mesta.
Seveda lahko sami vzdržujete vašo stran. Če gre za manjšo stran, recimo predstavitveno stran ali blog, ni razloga. zakaj nebi sami vzdrževali stran. Seveda pa, če gre za večje spletno mesto, recimo, spletno trgovino ali portal, smo tukaj na voljo mi.