Back

Če želite izstopati pred konkurenco potrebujete več, kot le spletno stran. Osvojite stranke z modernim dizajnom in vrhunsko uporabniško izkušnjo.

© Copyright 2021. Design by Digitallab.si
O platformi

Oblikovanje spletnih strani v WordPressu

Hitro, profesionalno in učinkovito spletno oblikovanje z uporabo WordPressa vam zagotavlja neodvisnost pri naknadnem urejanju spletnih strani, kar je izjemno pomembno za mala in srednje velika podjetja. Poudarek je na tem, da niste odvisni od razvijalca, ki je ustvaril spletno mesto, saj je dostop do strokovnjakov za WordPress enostaven in lahko skoraj vse potrebe po urejanju vsebine na spletnem mestu opravite sami. Uporabite naše izkušnje in znanje, da bo vaše spletno mesto redno posodobljeno, strani pa informativne, uporabniku prjazne in dostopne iz vseh naprav, s katerimi uporabniki danes dostopajo do interneta. Kasneje vas bomo naučili, kako urejati spletna mesta, ko jih izdelamo in oblikujemo.

Kaj potrebujem za spletno mesto?

Za postavitev spletne strani potrebujem naslednje neobhodne komponente.

    • Domena (spletni naslov)
    • Namestitev (gostovanje)
    • WordPress (ali drug program)

Spletni razvoj in oblikovanje.

Spletno mesto ali več spletnih mest skupaj je v večini primerov prvo mesto, kjer bodo vaše potencialne in obstoječe stranke iskale izčrpne informacije o vas in vašem podjetju. Ne glede na to, ali oglašujete v katerem koli od preostalih medijev, kot so časopisi, revije, radio ali televizija, bo prvi korak pri iskanju dodatnih informacij o vas najpogosteje internet in vaše spletno mesto. Če so potencialne stranke pri iskanju teh informacij razočarane nad ponujeno vsebino in razpoložljivostjo informacij, obstaja velika verjetnost, da se ne bodo odločile za vaš izdelek ali storitev, ampak bodo poiskale zamenjavo. Ravno zato je zelo pomembno, da imate spletno strai, katera hitro in enostavno posredujej zahtevane informacije in poskrbi, da so stranke zadovoljne.
Download this app